Estrelleta
Estrelleta
Any: 2004
Comarca: Alt Penedès
Data: 11/05/18 22:43
Enamorada del meu millor amic...
Hola,
Em sento molt malament per enamorar-me del meu millor amic. Hem començat a portar-nos molt bé aquest any i d'això estic molt contenta. Sempre ens explicàcem secret i ara ens situem una mica lluny. Ell m'atreu molt i no sé què fer. Em poso molt gelosa quan parla amb altres noies i quan es porta bé amb elles, perquè és molt divertit i social. Total, m'encanta aquest noi i no aguanto estar tan enamorada. Em faria moltiiiiiiiiissima vergonya declarar-me i no crec que ell ho fagi tampoc. Qué faig, estic feta un desastre i no aguanto més. Si hagués de preguntar-li quin tipus de noia li agrada se n'adonaria a l'instant. 😭😭😭😭
Laia Sala
Laia Sala
Data: 21/05/2018 00:30

Hola Estrelleta, 


A vegades la línia entre l'amistat i l'amor és molt fina!

Pel que m'expliques només tens aquestes opcions:

  • Declarar-te directament i acceptar la seva reacció. 
  • Tirar-li alguna indirecte per veure com respon i si té interès en tu
  • Intentar oblidar aquest amor i mantenir-lo en silenci


Totes les opcions tenen els seus riscos, així que hauràs de decidir l'acció que més s'ajusti a la teva manera de fer (més subtil o més directa). I, sobretot, acceptar la seva reacció... encara que no t'agradi. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: