Nuxe
Nuxe
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 12/05/18 13:07
Estudiss
Hola!
No se que fer!! Ajuda!
Faig primer de batxillerat i les notes no em van gaire be, ne suspes 4 csda trimestre ( ara aquest 3trim encara no ho se del tot ) , i vam fer el plantejament de fer un grau mitja i vam anar a miraro a centres (va haveri un grau que em va agradar), passa que son 2 cursos i dsp has de fer el grau superior k son dos cursos mes i dsp ja podria anar a la universitat. El k jo vull es anar a la universitat, i evidentment si fas batxillerat pots anar dsp a la uni (tambe es te de pensar en la selectivitat que clar tambe la vull fer). i clar si faig el batxillerat amb per exemple 3 anys, o si pogues treuremo amb dos anys, dons estaria fenomenal ja que son dos o tres cursos ja no son 4 saps? pero clar tinc k fer ja les iscripcions i no se que fer! jo soc molt trebalaldor tinc molta voluntat pero em costa, a mi m'agradaria acabar el batxillerat!
Que puc fer? Gràcies!!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 21/05/2018 00:36

Hola Nuxe, 


Aquesta és una decisió que has de prendre tu i pots assessorar-te amb els teus professors i la teva família (que et coneixen més). 

Primer de tot, et diria que si vols fer batxillerat, endavant! Posa-hi tota l'energia que puguis i demana ajuda als professors o amb classes de reforç. Es tracta que tu defensis aquesta decisió i que et posis aquest objectiu. 

Sempre tens temps d'apuntar-te a un CFGM. 


Valora bé les opcions, els sacrificis i l'esforç i deixa't orientar per les persones que més et coneixen (dins l'àmbit acadèmic i fora!)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: