Aquest any tenim ganes d’anar a esquiar! Per això, des d’Adolescents.cat, hem organitzat la primera gran esquiada d’Adolescents.cat a La Molina (Cerdanya)! Serà espectacular!

Ho farem el diumenge 5 de febrer i viurem una jornada única, ideal per conèixer altra gent com tu i fer comunitat! El preu, que dependrà de les opcions que triïs al formulari d’inscripció, inclou el trajecte en autobús d'anada i tornada, el forfait per esquiar, fer «snow» o l'accés a l’activitat al Parc d’Aventura Blau + raquetes de neu, dinar al «self service» La Molina (amb beguda inclosa) i assegurança d'accidents, malaltia i responsabilitat civil.

Sortiran busos des de Barcelona, Sabadell, Terrassa, Mataró, Granollers, Manresa, Blanes, Lloret de Mar, Girona, Vic, Tarragona i Lleida.

Ho gravarem tot en vídeo i farem moltes fotos perquè el record d'aquesta esquiada no s'esborri mai més! Ens ho passarem massa bé! No tens ganes de conèixer altra gent que, com tu, segueix el portal líder en informació juvenil? Tots els membres de l'equip d'Adolescents.cat també hi serem!

Ah, per cert! Els menors d'edat hauran de lliurar l'autorització signada pel pare, mare o tutor legal! No esperis més i apunta-t'hi ara mateix!

Per a dubtes: [email protected]

EL PREU INCLOU:

* Forfait a La Molina o Activitat Parc Aventura Blau + Raquetes Neu (segons opció seleccionada). Activitat raquetes mínim 4 persones inscrites.
* Dinar al self service La Molina (beguda inclosa), amb tota la comunitat Adolescents.cat
* Assegurança d'accidents, malaltia i RC. Condicions i cobertura aquí.
* Autobús anada i tornada.

IMPORTANT:

* És imprescindible lliurar l'autorització ESQUIADA ADOLESCENTS.CAT al moment de pujar al bus.
* Imprescindible portar el DNI
* No es podrà canviar de modalitat (esquí ni snow) al destí.
* El pagament es pot fer fins el dia 30/01/17
* En cas d'indisponibilitat un cop fet el pagament, només es retornarà l'import total en cas de justificació prèvia al 02/02/17