educació

​On puc estudiar alguns dels graus amb més futur professional?

per Redacció, el 10 de març de 2016 a les 11:40
Cada any quan arriba aquesta època, milers de nois i noies comencen a buscar informació sobre què volen estudiar i les diferents opcions que tenen. És per això que avui us volem parlar del TecnoCampus de Mataró.

Perquè és una de les escoles universitàries amb un índex més alt d’inserció laboral. Això vol dir que els que hi estudien, un cop graduats, troben feina ràpidament.


Així que et recomanem que donis una ullada a tots els graus que fan i d’aquesta manera tenir una mica més clar com encaminar el teu futur professional.

 Quins graus puc fer al Tecnocampus?


Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
Grau en Mitjans Audiovisuals
Doble titulació en Enginyeria Informàtica i Disseny i Producció de Videojocs
Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE)
Grau en Business and Innovation Management
Doble titulació en Turisme i Administració d'Empreses
Doble titulació en Administració d'Empreses i Màrqueting


I molts més que pots consultar aquí 

D'altra banda, com cada any, TecnoCampus es renova per oferir als seus estudiants la millor qualitat educativa. Aquest curs 2016-2017 oferiran una nova proposta formativa creada a partir dels graus ja existents.

  Nova proposta formativa curs 2016-2017

S'inclouran nous graus com el d'Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, que es podran cursar conjuntament en una nova doble titulació.

D'altra banda, s'introdueix la simultaneïtat d'estudis dels graus en Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió, que es podran cursar en cinc anys i un trimestre.

Finalment, pel que fa a l'àmbit de socials, cal detacar l'oferta del Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació amb docència en anglès.



 Beques socials

Si estàs interessat a estudiar a TecnoCampus, també has de saber que per facilitar l'accés als estudis ofereixen un programa de beques socials mitjançant les quals es pot assolir la gratuïtat de la matrícula. A més a més, tots els estudiants tenen l'opció de finançar a interès zero i pagar a terminis!

 Del 9 al 13 de març els pots visitar al Saló de l’Ensenyament de Barcelona i t’explicaran tot allò que vulguis dels graus que més t’interessin.

 Per altra banda, has de saber que també pots visitar les instal·lacions del Tecnocampus aprofitant les jornades de portes obertes del 16 d’abril. Hi haurà visites guiades i xerrades específiques de cada grau.

Mira els horaris de les jornades de portes obertes 

També t'interessarà saber que aquest mes s'iniciaran les obres per ampliar les instal·lacions de TecnoCampus amb l'objectiu de donar cabuda a més de 3.000 estudiants. Un d'ells pots ser tu!

T'agradria rebre més informació? 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: