MUST WATCH!

Si no saps què vols estudiar has de veure aquest vídeo! (Saló Ensenyament 2016)

L'Ernest Codina s'ha passejat pel Saló de l'Ensenyament de Barcelona per buscar les millors opcions!

per Redacció, el 30 de març de 2016 a les 15:30

1- RACC Autoescoles - Cada any els escullen més de 10.000 alumnes


A l'autoescola del RACC tot són avantatges: Teòrica exprés, et treus el carnet en una setmana! Pots fer teòrica i tests on line, tens un curs gratis de conducció segura al Circuit de Catalunya, una app RACC exclusiva on podràs guanyar classes pràctiques, més de 100 autoescoles per si necessites canviar... Els han triat també els millors pilots per aprendre a conduir, com Marc Márquez o Laia Sanz...  Treu-te el carnet a l'autoescola dels campions!

Més informació: raccautoescola.cat



2-
Escola PÀLCAM
- la teva formació més professional

L'escola PÀLCAM compta amb una experiència de 60 anys de servei als estudiants i a les famílies, amb una educació totalment propera i personalitzada. És un centre privat amb tots els nivells concertats per la Generalitat de Catalunya, on s'imparteixen cicles formatius de Grau Mitjà amb un futur professional més que excel·lent: Activitats Comercials, Gestió Administrativa o Sistemes micro-informàtics i xarxes.

Més informació: cicles.palcam.cat


3-
EUIT
- Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa

Si t’interessen els Graus de Teràpia Ocupacional o Infermeria la EUIT és un centre pioner a Catalunya en la formació del grau d’Infermeria i amb més experiència del país. No només ofereix pràctiques simulades en grups reduïts i a més de 90 centres de reconegut prestigi, sinó que a més et facilita horaris intensius i orientació individualitzada per si vols combinar estudis i feina.

Més informació: euit.fdsll.cat


4- LCI Barcelona - Líder en l'ensenyament de disseny a Barcelona

Forma part de la xarxa LCI Education, amb 22 campus d'ensenyament superior en 5 continents. Les teves creacions poden exhibir-se arreu del món i els teus estudis seran reconeguts internacionalment. L'oferta formativa de LCI Barcelona t'ofereix des de Títols Superiors Oficials de Disseny (Producte, Interiors, Gràfic i Moda), fins a Màsters i Postgraus. LCI Barcelona forma a professionals reconeguts per la seva excel·lència i la seva visió global.

Més informació: lcibarcelona.com


5- RESA - Descobreix el món des de la llibertat de la teva nova habitació

RESA disposa de 32 residències a tot l'estat i més de 8.000 places a 18 ciutats com Barcelona, Madrid, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Terrassa, Girona, València, Bilbao... Des de 1992 RESA és pionera en el concepte de crear residències universitàries més amables, versàtils, dinàmiques i funcionals. Un lloc on t'hi sentiràs com a casa, vivint al teu aire i fent molts amics... el programa ResaHub t'ofereix tot tipus d'experiències, esports, festes, concerts... Si tries viure a RESA, no voldràs que la Uni s'acabi mai! :)

Més informació a: resa.es


6- Nancy Tuñón · Jordi Oliver – Escola d’actors: teatre, cinema i televisió des de 1976

L’escola de Nancy Tuñón i Jordi Oliver té un llarg recorregut en el món de l’espectacle i grans actors molt reconeguts actualment que hi van estudiar. Tenen com a objectiu formar actors lliures i creatius que transmetin veritat i emoció a les seves interpretacions i per aconseguir-ho t’ofereixen diferents cursos i formacions que a més són compatibles amb altres estudis o feines.

Més informació a: nancy-tunon.com


7- TBS Toulouse Business School Think & Create

Imparteix formacions de management, màrqueting, finances, comptabilitat, recursos humans, consultoria i auditoria sense oblidar l’àmbit cultural, humanitari i empresarial.  S'estudia en un entorn multicultural, en 3 idiomes i poden anar a 70 destinacions internacionals diferents. TBS ofereix graus i màsters oficials de formació universitària. De fet, les escoles de negoci de França són com les universitats d’ADE de Catalunya.  A més, durant el curs fan 3 pràctiques a empreses, i és que introdueixen casos reals pràctics des de l’inici dels estudis.

Més informació: tbs-education.es


8-
INTERWAY  Cursos d'idiomes per tot el món.

Més de 30 anys d'experiència i destinacions seleccionades. Treballen sense intermediaris, directament amb les organitzacions, famílies i monitors amb una atenció a l'estudiant totalment personalitzada, en tot moment. T'ofereixen rapidesa de resposta davant de qualsevol problema abans, durant i després del teu viatge. Per exemple, et fa il·lusió un curs d'estiu a Nova York? Interway són els especialistes en cursos als EUA i Canadà.

Més informació: interway.es


9- TECNOCAMPUS Construeix el teu futur amb els Graus de més sortida professional

És una de les escoles universitàries amb l'índex més alt d'inserció laboral, mitjançant ofertes de feina exclusives, Tecnocampus és el lloc on la universitat i l'empresa es donen la mà. T'ofereixen estudis i pràctiques internacionals i un programa de beques socials mitjançant les quals es pot assolir la gratuïtat de la matrícula. A més a més, tots els estudiants tenen l'opció de finançar a interès zero i pagar a terminis!

Més informació: tecnocampus.cat



10- ISMET- Insitut Superior de Medicines Tradicionals

Si t'agrada el sector de la salut, assistir persones per prevenir i tractar patologies, la investigació o qualsevol activitat relacionada amb les teràpies naturals, has de formar-te en una escola que t'ofereixi una sòlida formació pel teu futur professional: Naturopatia i Homeopatia, Teràpia Tradicional Xinesa i Acupuntura, Tècniques Manuals, Wellness i Estétitca Natural, Coaching i salut, Creixement personal i Teràpies Energètiques.

Jornades de portes obertes: 2, 9, 16 i 23 de juliol.

Més informació a: ismet.es


11- RS GRUP Competición - Escola de Mecànics i Enginyers de competició

Si t'apassiona el món del motor, amb els cursos presencials i on line que ofereix RS Grup podràs dedicar-te  al que més us agrada: preparació de motors, aerodinàmica, karting, construcció de xassís... També tenen cursos especials de Rallys, Karting i circuits. Si estudies a RSGrup podràs fer pràctiques a equips de competició!

Més informació a: rsgrup.com


12- ENTI - Escola de Noves Tecnologies Interactives La universitat dels Videojocs

Si decideixes ser alumne/a d'ENTI aprendràs a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar Videojocs i Serious Games, i els també anomenats Jocs Aplicats. Si t'agrada l'art i la creativitat, t'ofereixen un nou cicle en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius on podràs aprendre els mecanismes creatius de l'art conceptual (escenaris, personatges, modelat 3D) efectes físics, animació de personatges i edició sonora.

Més informació: enti.cat



13- Thuya Escola - Escola Oficial d'Imatge Personal

Amb gairebé 20 anys d'experiència, Thuya és una escola de formació professional on hi trobaràs titulacions d'estètica, caracterització, perruqueria i maquillatge. També t'ofereixen un cicle formatiu de grau superior en tècnic d'estilisme i direcció de perruqueria. Disposen d'un centre de formació al centre de Barcelona amb més de 2.000 m2 de superfície i són l'únic centre de Catalunya que ofereix titulacions oficials en totes les àrees de la imatge personal.

Més informació: thuya.com


14- UVIC - Model de formació centrat en l'estudiant.

La Universitat de Vic t'ofereix una educació oberta i propera en una ciutat universitària molt acollidora. Estudis de grau universitari, màsters, programes de doctorat, etc. Estudia amb un tracte familiar i professorat molt qualificat i proper. Branques: Arts i humanitats, Ciències i ciències de la salut, ciències socials, ciències de l'activitat física de l'esport i escola politècnica superior.

Més informació: uvic.cat

 
SEGUEIX-NOS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS!

                  

 
 
(adolescents.cat)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: