Nens amb vulva i nenes amb penis: la campanya basca per a normalitzar la transexualitat

| 11/01/2017 a les 16:59h
Arxivat a: ACTUALITAT, Transexual, Transexualitat, Chrysallis Euskal Herria
Imatge il·lustrativa
«Badira zakila duten neskak eta bulba duten mutilak» o el que és el mateix: «Hi ha nenes amb penis i nens amb vulva». Amb aquesta senzillesa i claredat ha volgut començar a conscienciar la població l'Associació de Famílies de Menors Transexuals del País Basc, Chrysallis Euskal Herria

Han utilitzat prop de 150 cartells on hi apareixen dos nens i dues nenes; una de les nenes té penis, mentre que l'altra té vulva, i un dels nens té vulva, mentre que l'altre té penis. La imatge ha sorprès més d'una persona, ja que encara queda molt camí per fer en la normalització de la transexualitat. 

[youtubesensepubli]qvHRYt2C4U4[/youtubesensepubli]
Encara hi ha massa gent que associa el gènere amb el sexe que té de naixement; és per això que es tendeix a pensar que quan un nadó té vulva ja és automàticament una nena. Des d'aquesta associació basca consideren que és molt important que la societat aprengui que la identitat de gènere va molt més enllà dels genitals. 

Beatriz Sever, responsable de premsa de Chrysallis, ha declarat a Verne que l'objectiu d'aquesta campanya és «conscienciar la societat sobre la transexualitat infantil i que els nens s'hi vegin representats. […] Hi ha un buit a la societat a l'hora d'encarar amb normalitat la transexualitat infantil. Com més se'n parli, més senzill serà per alguns pares detectar què els passa als seus fills».Les il·lustracions es poden veure en parades de bus i metro i hi seran fins el 16 de gener. Una campanya que ha estat finançada per un mecenes anònim, que ha donat 28.000 euros a l'associació. Tot i que la intenció de la campanya no amaga res immoral, Facebook ha censurat la imatge, tal com fa normalment amb els nus integrals. Segons els impulsors de la campanya, mostrar el nu integral és necessari en aquesta reivindicació en particular, ja que són justament els genitals la clau del dibuix. «És la diferència entre que els nens siguin acceptats o no. S'ha d'entendre que la naturalesa no és una fotocopiadora. Els que neguen la seva identitat s'excusen precisament en els seus genitals». 

Què t'ha semblat?

0
0
0
0
0
0
0

COMENTARIS

Em sembla perfecte!
Anònima, 11/01/2017 a les 17:25
+25
-11
La Cece drake es l'A
😂😂
Anònim, 11/01/2017 a les 18:10
+7
-2
Que [email protected]😂 Ja m'he acabat la serie aixi que nah pero si no m'hagues cabrejaat😂
Mm
Anònim, 11/01/2017 a les 18:55
+1
-4
Passo temporada 3, gracies
MAREVELLÓS!
Anònim, 11/01/2017 a les 17:36
+45
-4
Ho trobo marevellós, sóm una societat, tindriem que apendre a acceptarton uns amb els altres!
😍
Enserio ?
Anònim, 11/01/2017 a les 23:35
+4
-6
No critico absolutament res, pero de veritat cal ? Osigui es te que respectar tothom pero aixo ja trobo q es pasa. Si per cada tema tinguesim que fer aixo no acabariem mai. Perque no es posa un home fregat i una noia al sofa (no soc maxiste, es mes molts cops voldre que sigui aixi i soc noi), o a un ric al carrer i un sense sostre en un xalet, esque no cal.
Tota la raó
Anònim, 12/01/2017 a les 11:59
+5
-3
Tens tota la raó. Vale que és veritat que la societat ha canviat molt, però tampoc és necessari anar fent ''publicitat''; per exemple, no veiem a la parada de bus un pòster on es dos homosexuals es facin un petó o el que deies, que una home netegi. No sóc ni masclista ni feminista ni res de tot això, però el simple fet de posar aquests cartells on surtin sobretot nens i nenes menors, fa que aquests tinguin curiositat de saber què és això i que de ben petits ja ho vulguin fer sense saber ben bé què és canviar de sexe.
SI ES NECESSARI
Anònim, 12/01/2017 a les 21:38
+3
-0
Dieu que no n'haurien de fer publicitat, però d'aquesta manera un tema que es considera tabú surti a la llum i que la gent ho vegi normal, sha de fer publicitat de tot, feminista, que incorpori membres del colectiu LGTB perquè la publicitat es una eina de comunicació i pot ajudar a normalitzar la situació i a obrir les nostres ments. Per cert, el comentari de que si els nens ho veuen i ho vulguin fer sense saber que és canviar de sexe, ens adonem del genere que tenim als 6 anys, tots i totes perque ens veiem reflexats en els adults, els nens tenen clar si són nenes o nens i en aquest cas si un nen o nena no es sent comode amb el seu genere, es perque realment hi ha un problema que s'ha de solucionar, no ens cambiem el genere per que ens fa ilusió ni perque tenim curiositat, si no perque realment no ens sentim comodes en el nostre genere i aixó un nen petit ja sen adona, no fa falta que li diguis o que li ensenyis.
Ss
Anònima, 13/01/2017 a les 09:29
+0
-0
Transsexualitat va amb dues s! he fet el treball de recerca de la transsexualitat i ho tinc ben clar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.