No vas anar al Saló de l'Ensenyament? Hi hem anat per tu i aquestes són les millors propostes!

per Redacció, el 19 de març de 2018 a les 11:32


Com sabeu aquests dies hem estat al Saló de l'Ensenyament i hem tingut un estand propi amb un munt d'activitats: concerts, desfilades, concursos, demostracions...! A més, ens hem passejat per la fira amb l'objectiu de conèixer les propostes de formació més interessants! És per això que hem preparat el resum que us portem a continuació. Si voleu veure el vídeo d'un estudi en concret, cliqueu sobre el nom:


UPC

La UPC és la universitat pública de la recerca i l'educació superior en els àmbits de l'arquitectura, l'enginyeria, les ciència i la tecnologia. La Universitat per a la gent que contribueix a imaginar el futur i a moure el món.


Més informació a: www.upc.edu/ca

- ILERNA

Estudia una titulació oficial d'FP, al teu ritme, des de casa i com en casa, i examina't a qualsevol capital de província.

Més informació a: www.ilerna.es/ca

CETT

El CETT és un Campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia únic. Adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix tots els diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi.

Més informació a: www.cett.es

ISMET

Si t'agrada el sector de la salut, assistir persones per prevenir i tractar patologies, la investigació o qualsevol activitat relacionada amb les teràpies naturals, has de formar-te en una escola que t'ofereixi una sòlida formació pel teu futur professional: Acupuntura, teràpies manuals, naturopatia, homeopatia, etc. 

Més informació a: www.ismet.es

TECNOCAMPUS

Oferta de graus que preparen els estudiants per començar a treballar en el seu sector des del primer dia.

Més informació: www.tecnocampus.cat

Miquel Servet

Centre especialitzat en la formació professional de la branca sanitària. Fem cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, concertats per la Generalitat de Catalunya amb titulació oficial. De Grau mitjà oferim cures auxiliars d’infermeria i farmàcia i parafarmàcia, i de grau superior oferim documentació sanitària. Tots els nostres cicles es poden cursar tant presencialment com a distància.

Més informació: www.cemiquelservet.com/es

UVic - UCC

Estudis de grau universitari, màsters, programes de doctorat, etc. Estudia amb un tracte familiar i professorat molt qualificat i proper. Branques: Arts i humanitas, Ciències i ciències de la salut, ciències socials, ciències de l'activitat física de l'esport i escola politècnica superior. 

Més informació: www.uvic.cat

EINA

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la UAB, imparteix el Grau de Disseny, titulació inscrita en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), màsters i postgraus.

Més informació: www.eina.cat

Hotel-Escola Sant Pol

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ofereix programes de grau universitari, carrera tècnica (formació professional), màster i cursos d’especialització, així com altres cursos enfocats a alumnes estrangers i empreses en el sector hoteler i turístic.

Més informació: www.santpol.edu.es/

- MONLAU

Monlau és un centre d'estudis de referència, tant a nivell d'ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Formació Continua. Oferim una oferta formativa àmplia, completa i adaptada a cada moment.

Més informació: www.monlau.com/ca

THUYA 

Escola de formació professional en imatge personal, estètica, caracterització, perruqueria i maquillatge. També t'ofereixen cicle formatiu de grau superior en tècnic d'estilisme i direcció de perruqueria. Tot en títols oficials homologats per la Generalitat de Catalunya. 

Més informació: thuya.com

LCI Barcelona

LCI Barcelona, Escola Superior Oficial de Disseny, és el campus europeu de la xarxa LCI Education. LCI Barcelona té com a origen l'associació a l'octubre de 2013 entre LCI Education i l'Escola Superior de Disseny de Moda Felicidad Duce. LCI Barcelona forma a professionals del disseny.

Més informació: www.lcibarcelona.com

- UdG, Universitat de Girona

La Universitat de Girona és una institució pública que cerca l'excel·lència en la docència i en la recerca, i que participa en el progrés i el desenvolupament de la societat, mitjançant la creació, transmissió, difusió i crítica de la ciència, la tècnica, les humanitats, les ciències socials i les arts.

Més informació: www.udg.edu/ca

Escola Pejoan

Institució acadèmica de Barcelona amb més de 30 anys d’història. Escola Pejoan és reconeguda per la seva formació de qualitat i una marcada orientació cap al desenvolupament integral de les competències professionals. Cursos de Pròtesis dentals i Higienista dental i FP Grau Superior.

Més informació: www.escolapejoan.com

RACC Autoescola

Teòrica i tests on line, reserves de classes pràctiques on line, curs de conducció segura al Circuit de Catalunya, regal d'un any de soci del RACC gratuït...

Més informació: www.raccautoescola.cat

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: