​5 motius per estudiar una doble titulació i per què cada cop més gent ho fa

per Redacció, el 28 de maig de 2018 a les 10:30
Si el curs que ve comences la universitat, segurament ja has començat a plantejar-te quin grau t'agradaria estudiar. La majoria de gent té força dubtes perquè hi ha molts factors a tenir en compte. Per exemple, quines són les sortides professionals de cada grau. És per això que a l'hora de pensar en el futur universitari, cap cop es tenen més presents les dobles titulacions, que et permeten especialitzar-te en més d'una àrea de coneixement.

I què és una doble titulació?


Una doble titulació agrupa dos títols de diferents camps de coneixement, sovint relacionats entre ells, en un mateix itinerari. D'aquesta manera, pots obtenir dos títols en només cinc a sis anys.
 

I ara que ja saps en què consisteix, et donem unes quantes raons que potser t'ajuden a veure-ho més clar:

1. No renuncies al que t'agrada
Si t'interessen dues àrees de coneixement, escollir una doble titulació pot ser la millor opció per no haver d'escollir entre una d'elles i poder aprendre coneixements de diferents àmbits.

2. Aprofites el temps al màxim
Obtenir dues titulacions en només 5 o 6 anys és aprofitar els anys d'universitat. Així i tot, has de saber que escollir una doble titulació implica més esforç, dedicació i capacitat de treball. La càrrega lectiva no és el doble però sí que és superior a la d'un grau.

3. Millores la inserció laboral
Les empreses cada cop valoren més estudiant que hagin cursat una doble titulació i tinguin coneixements especialitzats en diferents àmbits. Per això, cursar una doble titulació et permetrà accedir a un ventall més ampli d'ofertes laborals.

4. Et diferencies com a professional
Sobresortir en un mercat laboral cada cop més competitiu serà un dels grans reptes com a professional, i una doble titulació t'ajudarà a diferenciar-te al sector a través de la formació i a definir un perfil més concret i complet.

5. Desenvolupes la capacitat crítica i creativa
La combinació de graus, i per tant d'àrees de coneixement, t'ajudarà a tenir una visió més àmplia del món que t'envolta, a pensar de manera diferent i a plantejar propostes més innovadores i disruptives, que donaran valor afegit als teus projectes.
 

I ara la gran pregunta és: A on puc estudiar una doble titulació?

Els centres universitaris del TecnoCampus de Mataró, adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, ofereixen el curs 2018-2019 quatre dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, l'empresa i la salut:

 Doble titulació en Enginyeria Informàtica i Disseny i Producció de Videojocs

 Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i AdE i Gestió de la Innovació

 Doble titulació en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals

 Doble titulació en Fisioteràpia i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport


 T'agradaria rebre mes informació? Només cal que omplis aquest formulari i t'informaran sense cap compromís sobre aquells graus o doble graus que t'interessin:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: