-
-
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 20/05/20 10:43
Lligar en confinament
Hi ha una noia que m'agradava abans del confinament i ara l'única manera de parlar amb ella és per Instagram, però no és el mateix q a la vida real. Em recomaneu esperar-me l'any que ve per tirar-li la canya ? Joan Grivé ajuda'm.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/05/2020 10:14
Hola!

No som en Joan però intentarem ajudar-te, ;)

Està clar que amb el confinament ens hem hagut de reinventar i parlar per Instagram pot ser una manera de mantenir el contacte, però si notes que no hi ha el mateix feeling.... potser pots parar-ho una mica i esperar a la relació cara a cara, així podràs valorar millor l'interès que té per tu. I a partir d'aquí decidir quin camí segueixes...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: