-
-
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 26/05/20 11:14
Com a afectat el confinament a la meva relació
La veritat és que la relació amb el meu novio ens a afectat moltíssim. En el fet de que abans quan ens veiem estavem molt mes carinyosos, i durant aquesta quarantena ens hem deixat de parlar... l’altre dia quan el vaig veure vam estar molt raros els dos, i espero que quan ens poguem veure amb normalitat les coses canvïn. Estic desesparada.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/05/2020 12:19
Hola!

És possible que en la retrobada, després de tants dies en aïllament, la situació sigui una mica incòmode, però no pateixis, necessiteu una mica de temps estant junts per recuperar la confiança que teníeu abans, ja veuràs! 

Aneu quedant i mica en mica tornareu a tenir la complicitat que teníeu abans... ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: