-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 26/05/20 22:14
La cuarentena m’ha fet sentir res.
Portava amb el meu noviu 1 any i mig i aquests 6 ultims mesos i amb la cuarentena l’he deixat d’estimar, i avui m’ho enfrontat a les meves pors i l’he deixat en persona. Tinc por la veritat, però per altre banda estic més relaxada. M’agradaria algún consell per superar ruptures pero poc doloroses la veritat, era bastant obvi que s’acabaria, erem de mons deferents , i no teniem res en comun.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/05/2020 11:45
Hola!

Potser no necessites cap consell per superar una ruptura. Tu mateixa has tingut clars els teus sentiments i tens molt clars els motius de la ruptura....

Evidentment, després d'un canvi com aquest, pot aparèixer la por a la incertesa (què passarà ara?), però tu mateixa dius que estàs més relaxada... així que, endavant!

Parla'n si sents que ho has de treure, centra't en fer les coses que t'agraden i envolta't de persones que t'estimin. És la recepta ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: