-
-
Any: 2002
Comarca: Noguera
Data: 28/05/20 13:03
amistats
Bones! Ja fa aproximadament dos anys que no estic bé amb la meva colla d’amigues. Som 10 i Sento, algunes, que només van per interessos i que realment no pensen en els altres. Sento que la meva veu no importa al grup i sóc ben prescindible. A més, també trobo que l’aire és una mica tòxic perquè depèn de quin tema parlis algunes et miren amb cara de fàstic, moltes vegades critiquen i hi ha coses que no toleren. Són així, i per més que ho parlis no canvien l’actitud, és per això que més d’una vegada m’he replantejat de deixar el grup i anar més pel meu aire, però em fa por, perquè són de tota la vida, més aviat em fa pena. A més, a vegades m’ho passo bé. Li he comentat a alguna del grup el que acabo de dir, i em comprèn, però no em dona cap opinió i no passa res més. Alguna vegada, fins i tot, penso que sóc jo la “rara”. No sé si m’he explicat bé però és que realment estic molt confosa del que he de fer.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/05/2020 11:46
Hola!

El que expliques és completament normal! Les relacions canvien i evolucionen a mesura que les persones que en formen part canvien i evolucionen. Per això, si tu ja no t'hi sents del tot a gust, si veus que teniu interessos diferents o actituds molt contràries... tens tot el dret a distanciar-te!

Si vols, per evitar que sigui tan dràstic, pots intentar buscar altres persones amb qui tinguis interessos en comú. No passa res per tenir 2 o 3 colles d'amics! No ens hem de tancar únicament a un sol grup, perquè pot acabar sent asfixiant, no trobes?

Busca els teus cercles ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: