-
-
Any: 2006
Comarca: Garraf
Data: 01/06/20 16:48
...
Hola. Desde que vaig començar al septembre de. 2018 primer de la ESO faig moviments raros que no puc controlar, que pel que en va dir un amic són tiks. No es van... Y en molesten molt Y no se que fer.
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/06/2020 10:28
Hola!

Doncs si tens comportaments continuats o tics, i et molesten suficientment com per portar-te problemes en el teu dia a dia, potser ho haureu de parlar amb el metge o metgessa de capçalera i que et puguin derivar a una persona especialista. 

És probable que sigui degut a l'ansietat, llavors seria interessant poder veure si és degut a aquestes causes o a altres causes, i que et puguin donar l'ajuda que necessites per evitar tant patiment. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: