-
-
Any: 2007
Comarca: Vallès Oriental
Data: 15/06/20 22:58
Els meus pares es separaran
Hola, us he volgut parlar perquè els meus pares es separaran i no ho porto gens bé. Cada cop que diuen algo sobre el tema em poso de mal humor i no vull que canviï res entre la meva família. Sempre em estat junts i la idea de que això canviï no m'agrada gens. Em vaig enterar de que les coses no anaven bé quan vaig veure les seves converses de WhatsApp i llavors al institut vaig anar a la psicòloga i vaig parlar amb ella, després li vaig preguntar a la meva mare si es separarien i em va dir que no ho sabia. Però ara segur que es separen i m'encantaria estar bé amb aquest tema però no ho puc aconseguir...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/06/2020 15:37
Hola!

Entenem que aquesta notícia pot ser una bomba i et pot desestabilitazar una mica. La separació és una decisió de parella, i si com a parella creuen que seran més feliços si deixen de ser parella, endavant! 

La família s'haurà de recol·locar i buscar noves tradicions i rutines. No t'avancis en com serà la situació. Deixa que els teus pares s'organitzin i et vagin informant sobre els canvis. 

I si creus que necessites l'ajuda professional d'un psicòleg/a, demana-ho als teus pares i veuràs com et donen suport. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: