-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Empordà
Data: 23/06/20 01:19
de festa
la meva parella anira a una festa aquest cap de setmana i em sento malament, no perque vagi de festa sino perque anira amb el mateix grup d'unes nenes que no tenen gaire bona fama, digem que estan considerades com a les tipicas que es lian amb personas que tenen parella i que son guapes i que son populars. em fa rabia que estiguin ellas ja que se que a una li interesa la meva parella i nose que fer per tranquilitzarme, confio amb la parella i se que per part d'ell no pasara res pero nose si alguna de les nenas intentara penjar coses amb ell o liarse amb ell o tirarli indirectas. Tinc por i estic molt negitosa i trista.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/07/2020 11:47
Hola!

Aquí l'únic que has de tenir present és la teva parella. És la teva parella qui té el compromís amb tu. Les altres persones poden fer el que els vingui de gust, ja que elles no tenen el compromís. 

A vegades ens fixem en les altres persones, mentre que el focus ha de ser la teva parella. Si tu hi confies, no hi ha cap problema. I si en algun moment passés alguna cosa, qui t'haurà fallat és la teva parella, no les altres noies, d'acord?

Una abraçada! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: