-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 27/06/20 00:34
Estiu
Hola!
Us comento a veure si em podeu ajudar...... Jo tinc un pis on vaig d vacances a l'estiu. Allà també va un noi de vacances i estem al mateix grup, vull dir, tenim un grup d'amics i ell i jo hi som. Des de l'any passat noto com una connexió amb ell que mai he experimentat amb ningú. L'any passat ho vam deixar córrer i ni ell ni jo li vam donar massa importància, tot i així els dos sabiem que alguna cosa hi havia entre nosaltres. Aquest estiu ens hem tornat a veure i segueix passant el mateix. Es nota molt que ens agradem els dos però el problema es que jo no m'atreveixo a dir-li res i que s'espatlli l'amistat que tenim, i tampoc sabria com dir-li..... Si-us-plau ajuda!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/07/2020 11:51
Hola!

Doncs si voleu que aquesta relació avanci, algú dels dos haurà de fer el primer pas... Si et sents més segura, pots fer-ho a través d'indirectes, per saber si alguna persona li agrada... i així tindràs més pistes per seguir amb el tema o començar a oblidar-lo ;)

Sabem que és complicat, però també és molt divertida aquesta sensació! Així que gaudeix de les mirades, dels somriures, de les pessigolles a la panxa... disfruta-ho!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: