-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 27/07/20 01:22
Necesitat de ser estimada
Hola! M'agradaria que m'ajudéssiu i saber la vostra opinió/consell sobre aquest assumpta...
Fa temps que necessito atenció i que m'estimin. Els meus pares estan separats cadascú amb la seva parella i passen completament de mi. Cada cop més es com que intento buscar una parella estable, que m'estimi al 100% i es que mai he tingut parella, només he tingut coses esporàdiques d'un dia, una setmana i com a molt 1 mes. La majoria de cops s'ha acabat perquè o no m'acabaven d'agradar, o ells no volien res serio. La cosa es que he tingut i tinc bastants pretendents (no es per presumir) però la majoria dels tios (com he dit abans) volen només sexe, alguna cosa esporàdica i 0 compromisos... El problema està en què no paro de machacarme el cap i de buscar algun tio que valgui la pena, fins i tot em vaig fer Tinder... Cada cop que veig una parella penso "Joder, que té ella que jo no tingui" o "Perquè tinc tan mala sort i només em volen per follar, tinc moltíssimes coses bones a aportar" i moltes ganes d'estimar i se estimada.
Sé que haig de calmar-me, deixar de buscar i
esperar que passi el temps. M'estic preocupant perquè crec que sense voler he entrat en un bucle rollo...conec a un tío, em lío, anem al llit, m'agrada, em pillo, ell no vol res, el xuto i vaig a per el seguent que em tiri la canya. Llavors no se que fer! Perquè per alguna cosa es comença no?
Moltíssimes gràcies per la vostre atenció!!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 29/07/2020 19:13

Hola!


Doncs a nosaltres ens sembla que tens les coses molt clares!! És important saber què vols tu i reconèixer quan l'altra persona no vol el mateix. De fet, és molt sa deixar anar. 


Des d'aquí t'animem a continuar aquesta cerca d'una persona que també tingui de tenir una parella estable, amb qui poder conversar, a qui cuidar i ser cuidada, amb qui divertir-se.... Continua així! Passant els teus propis filtres i buscant allò que vols!


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: