-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 05/08/20 23:40
Sento que soc molt egoista
Fa temps vaig deixar-ho amb el meu ex, després vam quedar com amics, tot sabent que ell encara m’estimava i jo no estava segura, a vegades sentia que m’agradava, altres no. Per tant em vaig començar a sentir molt egoista perquè no sabia el que volia. Quan ens van confinar, fèiem vídeo trucades, parlàvem... Però va arribar un punt en el que jo, que pateixo d’ansietat, des de ben petita, (amb el confinament es va agreujar) no li vaig respondre a uns missatges, perquè sentia que no tenia ganes de fer res, em posava molt nerviosa, sentia dolor al pit i em costava respirar... quan vam entrar en les fases de desconfinament jo em trobava molt millor i li vaig dir que no li vaig respondre aquells missatges perquè jo no estava bé. Ell em va dir si em podia ajudar en alguna cosa, fer algo per mi... i un dia vam parlar per quedar, ell només podia a les tardas i jo als matins, llavors vam decidir deixar-ho per un altre dia, em va dir que quan pogués quedar per la tarda l’avisés. Jo no li vaig respondre a aquell missatge perquè pensava que ell donaria per suposat que l’avisaria quan pogués quedar sense necessitat de respondre-li al missatge. Però es veu que no li va semblar bé que no li respongués, perquè l’ultim cop el vaig deixar en vist durant 3 mesos i s’ha enfadat moltíssim i m’ha bloquejat.
Em torno a sentir egoista i no se que fer.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/08/2020 18:02

Hola!


A vegades confonem l'egoisme amb l'autocura. Que siguis capaç de reconèixer el que necessites en cada moment és un gran exercici i és fantàstic que posis aquest límit.


Tens tot el dret a no saber què sents per ell! L'important és que siguis honesta amb ell i no l'enganyis. 

Espera uns dies a veure si la seva ràbia disminueix i pots parlar amb ell. Sinó hauràs d'esperar que ell et doni alguna senyal per tornar a parlar i aclarir el malentès. 


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: