-
-
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 06/08/20 19:43
PROBLEMES MENTALS
Des de fa anys la meva vida es una merda, tan com en estudis com en esports i social, he tractat amb molts psicolecs i psiquiatres i em diuen que es un problema d'ansietat, t'explico. Tinc problemes d'eyaculació, no puc arribar al orgasme, fins i tot estar unes hores derpés, aixo em preucupa bastant, pero tambe tinc visions de persones mentres faig alguna cosa. Ja prenc medicació específica, no se que més fer. Algun consell?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 08/08/2020 18:13

Hola!


Primer de tot, t'animo a fer la consulta a l'apartat de Sexualitat, ja que les meves companyes et podran orientar molt millor en la teva demanda. 


Per altra banda, ens dius que ja estàs fent el seguiment amb diferents professionals... la pregunta és: hi tens confiança? És difícil fer un tractament psicològic i/o psiquiàtric si no confies en els/les professionals que t'acompanyen. 

Des d'aquí t'animem a fer una captura de pantalla de la teva consulta i ensenyar-ho a la propera visita que tinguis concertada. Així podreu treballar des d'aquesta demanda i potser podreu trobar solucions.


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: