-
-
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 13/08/20 19:31
NO SÉ QUÈ FER
Fa uns 2 anys, vaig conèixer el noi de qui estic enamorada. Quan estava amb les meves amigues negava que m'agradava però ara fa mig any els hi vaig dir q n'estava completament enamorada i em van dir q quedàvem super bé. Ell és molt guapo i intel·ligent i jo només això últim. Últimament m'està començant a parlar, cosa q jo pensava q era impossible, però he anat a més d'una festa amb ell i me n'he adonat q em mira i l'he pillat més d'un cop i ens hem posat a riure. El problema és q crec q m'estic convertint en la seva amiga de confiança però en res més. Ell m'ha explicat qui li agradava i efectivament no era jo però és que totes les meves amigues diuen q si q li agrado i a més sempre està super pendent de mi però no sé si oblidar-ho o què. A més tinc por del dia q em faci respondre la pregunta de qui m'agrada ja q ja ha sortit diverses vegades però sempre cambio de tema. M'ajudeu?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 18/08/2020 19:50

Hola!


Aquesta incertesa només es resoldrà si li dius el que sents, no trobes?

Potser abans d'intentar oblidar-lo hauries de descobrir si ell també et correspon, així podràs decidir si l'oblides o bé veure com evoluciona aquesta relació.


Sabem que fa impressió, però l'única manera de saber-ho és preguntant-li ;)


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: