-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 06/09/20 18:50
SIBILLA (pastilla anticonceptiva)
Hola! Porto 15 dies premente-me les pastilles anticonceptives, a partir del primer dia de menstruació, i em preguntava si ja podria començar a tenir relacions sexuals sense preservatiu. Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/09/2020 09:25
Hola,

Generalment es recomana utilitzar preservatiu també durant el primer mes i a partir del segon ja es poden tenir relacions sexuals sense preservatiu (recorda que les pastilles anticonceptives no protegeixen de les ITS). De totes maneres, si llegeixes el prospecte trobaràs les indicacions concretes per les pastilles que t'estàs prenent i també important que segueixis les recomanacions del professional sanitari que t'ha receptat les anticonceptives.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: