-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Empordà
Data: 11/09/20 00:07
Regla escassa, risc?
Bones, fa unes setmanes vaig demanar si hi havia perill de quedar-me embarassada per haver fet "roze" amb un noi sense condó ni roba, no em va entrar ni es va correr però si que hi havia líquid preeseminal. Em vau respondre que hi havia molt poques possibilitats de risc. De fet em va venir la regla quan tocava mes o menys:al cap d'una setmana. Abundant, vermella, durada de 6 dies, tot normal.
Ara ja fa un mes de tot això, i quan m'ha tornat a venir la regla, ha sigut molt estrany. No em baixa de forma normal, de fet es molt escassa, més marró i no hi ha coaguls.
M'estic fent paranoïes de que potser si que estic embarassada ja que he llegit que hi ha falses regles i coses semblants...? M'he de preocupar?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/09/2020 09:21
Hola, 

Amb la informació que ens dones no podem saber què pot estar passant però si sospites de si estàs embarassada pots fer-te un test d'embaràs per tal de sortir de dubtes. 

Segurament no serà res i serà la pròpia preocupació però no està de més sortir de subtes ;)

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: