-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 20/06/21 00:13
Declarar-me al meu crush
Hola,
Primer de tot, moltes gràcies. Feu una molt bona feina, i a més, aquesta secció és molt entretinguda!

Tinc un dubte, bastant urgent, fa dies q no sé q fer. M'agrada un noi des d fa bastants mesos, som amics i ens portem molt bé, tenim confiança. Li direm R, tot i q la meva millor amiga i jo li vam posar "Individu" per no dir-ne el nom real.

Fa unes setmanes, els nostres amics (R inclòs) van saber q m'agradava un tal Individu, i van començar a fer-me preguntes per descobrir qui era. Ara ho saben tots (2, tampoc són tants xd) menys el R, pq clar, és ell.

Doncs l'altre dia, en trucada amb el R, em va començar a preguntar per l'Individu, i resumint, vam fer una aposta, vaig perdre i li he d dir qui és (o sigui declarar-me) el 23 d'aquest mes. La cosa és q a ell li agrada una noia (o és el q diu almenys) q té 4 anys més q nosaltres, viu en un altre país i no l'ha vist mai.

Pel seu comportament, en canvi, sembla q li agradi jo, pq em mira molt, es dirigeix a mi quan parla, m'agafa la mà, sempre vol fer trucades... Bueno, q fa tota la pinta, però diu q li agrada una altra persona.

La cosa és: m'he d declarar tenint en compte q ell ja ha dit qui li agrada? Crec q en condicions normals no ho faria, però clar, li he promès q li dira el nom d l'Individu... I tampoc li vull mentir. He provat amb indirectes, però em fa "corte" i són molt lleus, i no les capta.

Què hauria d fer? Tampoc vull trencar l'amistat...
Gràcies!!! I perdó per taaaant text!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/06/2021 10:28
Hola!

Sembla que teniu molta confiança i que hi ha una relació especial entre vosaltres! Tu dius que ell ja t'ha dit que li agradava una altra persona però que et fa miradetes. Fixa't que pot pensar el mateix que tu: que el mires a ell (R) però li dius que t'agrada Individu. 

Si has fet aquesta aposta i et ve de gust dir-li, endavant! 
Pensa una mica com ho vols fer: de manera original, directament amb paraules, amb gestos, que li digui una altra persona... 

Una vegada li hagis explicat, ja veurem com reacciona ell.... ;)
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: