-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 25/06/22 11:46
estic confos
Hola! Porto uns mesos quedan amb una noia i parlem cada dia, crec que ella s’está pillant però jo no. No ho sé al 100%, no sé que es que m’agradi algú ja que mai m’havia passat. Jo crec que no estic pillada perque si ella em digués que no voldria seguir quedant tampoc em faria tan de mal, de fet no m’importaria tant. Això no significa que no m’agradi gens perquè si que hi ha coses que m’agraden d’ella. El que passa és que el que em tira enrere es el tema sexual. Jo personalment vull tenir relacions sexuals amb algú que porti un bon temps i que tingui molta confiança, i amb ella no és el cas. I ella em diu que te casa sola o quan estem de festa em fica mà però jo sempre la paro. Crec que la solució és parlar amb ella i fer-li saber que no vull fer res sexual però em sento malamment perquè en el cas de que ella ho entengui tinc la sensació que només estarà amb mi esperant a que jo accedeixi a tenir relacions i a més em sento culpable. No sé com sentir-me al respecte ni que fer.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/06/2022 09:40
Hola!

A vegades tenim tant en compte les possibles reaccions dels altres que ens oblidem de nosaltres mateixes i dels nostres drets. 
Tens tot el dret a no sentir la mateixa atracció per ella i a dir-li que no vols més intimitat a la vostra relació. 
Si tot i parlar amb ella, ella decideix que vol seguir esperant.... tu ja has sigut clara amb els teus sentiments (i aquesta és la part de responsabilitat afectiva). 

Sigues honesta amb tu mateixa i amb ella. Et mereixes tenir relacions sinceres. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: