Aquestes són les 10 coses que faríeu els adolescents catalans si us toqués la loteria

per Redacció, el 7 de gener de 2019 a les 12:39
Aquest matí publicàvem que Cosmin Rotariu, un adolescent de 15 anys, havia estat un dels guanyadors del primer premi del sorteig de Reis, que va repartir més de 110 milions aquest diumenge a Catalunya. És per això que us hem preguntat per Instagram que faríeu si us toqués la loteria, això és el que ens heu dit.

 






Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: