Així sona la cançó que et fliparà aquest 2019

per Adolescents.cat, el 16 de gener de 2019 a les 10:22
Tenim molt bones notícies: Rosalía i James Blake s’han unit per crear una cançó que es diu “Barefoot in the Park”!

La catalana ho ha petat molt fort aquest 2018, ha guanyat dos premis “Grammy Latinos” i el seu disc “El Mal Querer” és dels més escoltats d’aquest any passat. Així que com no podia ser d’una altra manera, el 2019 començarà fort per la Rosalía. Està previst que faci vàries col·laboracions, però la primera que coneixem és la que ha fet amb el cantant britànic James Blake pel nou disc d’ell.


L’únic que hem pogut sentir de la cançó és a través dels stories dels dos artistes, que van gravar fragments de la cançó mentre estaven a l’estudi. De moment podem dir que ens encanta com sona i tenim moltes ganes de sentir-la sencera. Segur que serà un ‘temazo’!

 






Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: