Aquest error de Whatsapp pot afectar els teus missatges!

per Redacció, el 19 de gener de 2019 a les 11:00
L'aplicació de missatgeria WhatsApp ha registrat un error de seguretat que deixa exposades les converses antigues dels teus usuaris guardats en el teu historial. Per ara ja ha afectat persones després de canviar de número de telèfon.

Com ha denunciat la desenvolupadora d'Amazon Abby Fuller a través del seu compte personal de Twitter, en canviar de número de telèfon i donar-lo d'alta a WhatsApp, el servei de missatgeria va carregar per error l'historial de converses d'un altre usuari. Segons ha assegurat la pròpia Fuller, es tracta dels xats pertanyents a l'anterior propietari del seu nou número de telèfon, el que pot suposar un potencial fallada de seguretat en la privacitat de WhatsApp.

 

Els missatges que apareixien al mòbil de Fuller es mostraven sense estar encriptats, malgrat que Whatsapp inclogui en els seus missatges un xifrat per protegir la seva seguretat. Aquest error s'ha produït encara que es tractés d'un dispositiu nou, així com d'una targeta SIM nova i, segons Fuller, les converses no es restauressin a través de les còpies de seguretat que Whatsapp duu a terme de manera periòdica. 







Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: