Així anaven vestits els teus actors preferits a la catifa vermella, quin t'agrada més?

per Adolescents.cat, el 20 de gener de 2019 a les 11:29
Ahir a la nit es van celebrar els "Premios Feroz", els premis de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya.

La pel·lícula amb més premis va ser "El Reino", que parla sobre la corrupció espanyola i que es va endur 5 premis de 10 que hi havia en total: millor pel·lícula de drama, millor direcció, millor guió, millor actor principal i millor actor de repartiment.

També es va endur un premi Feroz la peli "Campeones", com a millor pel·lícula de Comèdia; i "Fariña" i "Arde Madrid" com a millors sèries.

Ara bé, l'actriu que va arrasar va ser Anna Castillo, que es va endur dues estatuetes! Totes dues van ser per ser la millor actriu de repartiment a "Arde Madrid" i a "Viaje al cuarto de una madre".
 
Ara bé, com sempre passa en aquestes gales, una de les coses més comentades són els looks dels actors i actrius que passen per la catifa vermella. Aquí teniu una selecció dels 8 que més van triomfar, quin us agrada més?

 






Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: