Així sona la cançó que promet ser un dels temazos de l'any i que amaga una curiosa història

per Adolescents.cat, el 21 de gener de 2019 a les 08:32
Aquesta noia ens té hipnotitzats! El seu últim tema “Thank u, next” va ser tot un hit, però és que el que acaba de treure ja té gairebé 50 milions de visualitzacions en cinc dies!

Saps de qui estem parlant? D’Ariana Grande i la seva nova cançó “7 rings”. Aquest nou tema és una mescla d’estils, entre ells el trap. Ara bé, el que més ens ha cridat l’atenció és que l’artista fa un tribut a la pel·lícula musical “Sonrisas y Lágrimas” agafant la melodia de la cançó “My Favorite Things” d’aquest clàssic del teatre i el cinema.


A més al vídeo apareixen les millors amigues d’Ariana Grande, a qui segons diuen l’artista els va regalar un anell de Tiffany’s a cada com una bogeria després d’una nit de festa! Sembla ser que aquesta nit pot haver estat la inspiració per aquest “7 rings”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

watching ourselves

Una publicación compartida de Ariana Grande (@arianagrande) el


Ja l’escoltes? Què et sembla?

 





Des d'@AdolescentsiCat parlem amb el conegut Tomàs Molina. Comentarem com porta la popularitat de sortir durant més de 30 anys per la tele i la seva nova estapa com a instagramer i meme català. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: