Vols viure una festa amb els artistes del CanetRock? Apunta't aquí!

per Redacció, el 21 de gener de 2019 a les 13:34
El pròxim 28 de gener a les 19:00 el CanetRock farà la presentació de la seva sisena edició amb una festa a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona! En aquest acte s'anunciarà el cartell del festival i hi haurà actuacions del grup Sixtus i del Dj OGT amb un repertori de les millors cançons de CanetRock. A més, es comptarà amb la presència d'alguns dels artistes del cartell.

Si vols anar a la festa de presentació del CanetRock el 28 de gener i viure una nit inoblidable, ara tens l'oportunitat de fer-ho. Com? Molt senzill: omplint el qüestionari que TROBARÀS EN AQUEST LINK: https://form.jotformeu.com/CanetRock/public-festapresentacioAixò sí, has de tenir com a mínim 18 anys i afanyar-te perquè l'aforament és limitat. 


D'altra banda, també hem aconseguit una entrada doble per anar al CanetRock aquest juliol. Si vols que sigui teva, l'únic que has de fer és omplir el formulari que trobaràs més avall. Anunciarem els guanyadors del sorteig el pròxim 29 de gener. En aquest cas no cal que siguis major d'edat per participar. 

Aquesta és una edició especial pel festival, la desena, comptant les sis celebrades des de 2014 i les quatre del segle passat. I commemorarem amb una festa l'efemèride. Una vegada més, l'objectiu dels organitzadors és que 23.000 persones omplin el Pla d'en Sala de Canet de Mar en l'únic festival que espera la sortida del sol. El novembre passat ja vam anunciar els tres primers grups del festival: Buhos, Zoo i Doctor Prats. La resta del cartell el sabrem el vespre del dia 28.


Per cert, en breu es donarà per acabada la promoció que permet comprar les entrades a 30 euros. Un cop tancada, el preu s'apujarà a 35 euros! Per tant afanyeu-vos!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: