«Per què em costa tant corre'm»

per Redacció, el 22 de gener de 2019 a les 10:01
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuari d'Adolescents.cat:

Cada cop que ho faig amb qui sigui (he follat uns 10 cops) puc fer que la noia es corri sense haver-me corregut. Havent fet preliminars i tot, òbviament. No entenc per què em passa això.



RESPOSTA:

Hola Anoooniimmm,

La pregunta que ens sorgeix és: si et masturbes tu sol sí que arribes a l'orgasme i a ejacular? Si la resposta és "si", aleshores estaria bé que puguessis "ensenyar" o "guiar" la teva parella per a que aprengui com i de quina manera t'agrada sentir plaer.



Si la resposta és "no", aleshores potser un andròleg hauria de valorar si els sistema reproductor intern està desenvolupat, si els conductes deferents estan sans, o si cal tractar d'alguna manera per aconseguir ejacular.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí





Des d'@AdolescentsiCat parlem amb el conegut Tomàs Molina. Comentarem com porta la popularitat de sortir durant més de 30 anys per la tele i la seva nova estapa com a instagramer i meme català. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: