Tots els looks de la catifa vermella dels Premis Gaudí

per Redacció, el 27 de gener de 2019 a les 22:07
L'elegància ha estat la gran protagonista de la catifa vermella dels Premis Gaudí, on hi hem pogut veure alguns dels actors i actrius més destacats del cinema català, com: Anna Castillo, Laia Manzanares, Adrian Grösser....

Aquesta nit, els guardons celebren la seva onzena edició al Palau de Congressos de Catalunya amb més de 1.600 convidats. Amb el Mag Lari com a mestre de cerimònies i sota la direcció, per tercer any consecutiu, de Lluís Danés, els Gaudí tornen a apostar per la màgia com a fil conductor amb una espectacular escenografia plena de miralls.

A més de la màgia, aquesta nit la música també és una de les protagonistes dels premis amb les actuacions de Joan Colomo, Ju, Roger Mas, Alba Carmona, Elena Tarrats i Alfred García! De fet, a alguns d'ells els hem pogut veure a la catifa vermella, com podeu veure en aquest recull de looks que us hem preparat. Quin us agrada més?

 


Si no pots veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: