Aquesta és la cagada que ha fet aquesta famosa cantant amb el seu nou tatuatge

per Adolescents.cat, el 31 de gener de 2019 a les 10:18
T’imagines fer-te un tatuatge en una altra llengua i cagar-la amb la paraula? Doncs això li pot passar a tothom, fins i tot a Ariana Grande!

Resulta que la cantant volia tatuar-se “7 rings”, títol de la seva nova cançó, en honor a les seves amigues i a l’èxit que està tenint el tema. Doncs bé, Ariana Grande va voler tatuar-s’ho en japonès, el que no sabia és que en realitat s’havia escrit una altra cosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lemme stay .... in my bag ... cause i like .... when u mad .... issa mood .... issa vibe .... issa look .... issa match

Una publicación compartida de Ariana Grande (@arianagrande) el


I què coi es va tatuar us preguntareu? La resposta és “barbacoa”. Ahir ella va penjar una foto molt emocionada explicant al seus fans que s’havia fet un tatuatge nou. A la foto es veien els símbols en japonès que s’havia fet al palmell de la mà. Li devien venir molta calor quan molts fans japonesos li van dir que en realitat allà hi deia “shicirin”, que és un tipus de barbacoa japonesa molt petita.


Ella va borrar la foto i va respondre dient que el que va passar és que el tatuatge li estava fent molt mal i van decidir eliminar alguns símbols per acabar abans. Segons ella, els tatuatges en aquesta zona no duren gaire per l’exposició i perquè la pell es renova molt, així que sembla ser que no li durarà per sempre i potser la propera vegada se’l podrà fer bé. “A més... sóc una gran fan de les barbacoes petitetes”, va dir la cantant.
 
 


LILDAMI, el cantant de trap, passa per AdolescentsiCat. Parlarem del seu nou disc i també de la seva vida.

Li farem passar algunes proves, per exemple: Com puntuarà de l'1 al 10 la cançó "La Playa" de la Oreja de Van Gogh? I Juan Magan com el valorarà?

A part, com sempre, respondrà les 10 preguntes íntimes. I si en algun moment no vol respondre haurà de fer la prova de l'heli!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: