L'ex d'Ana Guerra se sincera sobre la ruptura amb la cantant

per Adolescents.cat, el 1 de febrer de 2019 a les 10:09
Per qui no el conegui, en Jadel va ser el concursant guanyador del programa de cant “El número uno”. També és l’ex nòvio de l’Ana Guerra i és de Tenerife, igual que ella.

El cantant va guanyar més fama el 2017 gràcies a l’entrada de l’Ana Guerra a Operación Triunfo. Tot i així van deixar la relació tot just després d’acabar-se el concurs i segons va dir en Jadel a Formula TV, va ser ella qui ho va voler deixar.


Cap dels dos va voler confirmar públicament la seva ruptura, però mesos després l’ex de l’Ana Guerra reconeix que es va enfonsar molt quan ho van deixar i ho descriu com una experiència molt “heavy”. De fet assegura que es pensava que seguirien junts (portaven 3 anys), “però tot el d’OT 2017 és molt fort i no culpo a ningú”, diu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de 𝕁𝔸𝔻𝔼𝕃 (@jadeloficial) el


Tant li va afectar que encara no es parlen, però diu que dels errors també se n’aprèn i ara se sent “renovat, feliç i fresc”. Per cert, en Jadel també acaba de presentar un nou àlbum que es diu “Vivo” amb 9 cançons de diferents estils musicals com l’R&B o el trap.




LILDAMI, el cantant de trap, passa per AdolescentsiCat. Parlarem del seu nou disc i també de la seva vida.

Li farem passar algunes proves, per exemple: Com puntuarà de l'1 al 10 la cançó "La Playa" de la Oreja de Van Gogh? I Juan Magan com el valorarà?

A part, com sempre, respondrà les 10 preguntes íntimes. I si en algun moment no vol respondre haurà de fer la prova de l'heli!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: