Així són les vambes més estranyes d'aquesta famosa marca, te les posaries?

per Adolescents.cat, el 4 de febrer de 2019 a les 08:00
Els últims anys les vambes s'han vist cada cop més en la moda de carrer, no només per a fer esport. És per això que les marques fan dissenys molt diferents per intentar atraure el públic i crear noves tendències. Ara bé, potser Nike aquest cop s'ha passat, no?

La famosa empresa d'esports aviat ha farà el llançament d'unes vambes de col·lecció fetes amb gespa artificial! Què et semblen, te les posaries?






De moment no hi ha la data del llançament oficial, però les hem vist per Twitter i s'espera que valguin uns 125€.
 


Elisabet Casanovas, actriu i una de les protagonistes de la sèrie Merlí, passa per AdolescentsiCat. Parlarem de la seva experiència al món del teatre i també de la seva etapa com a Tània..

Li farem passar algunes proves, per exemple: Recordarà alguns dels diàlegs de Merlí? Serà capaç de parlar de l'obra de teatre que està fent ara després de respirar heli?
 
Arxivat a:
TENDÈNCIES, nike, vambes, moda, gespa, verd
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: