Aquesta actuació d'una concursant d'OT considerada una de les millors del món

per Adolescents.cat, el 5 de febrer de 2019 a les 10:22
La majoria estareu d’acord amb nosaltres que moltes de les millors actuacions d’Operación Triunfo 2018 són les de l’Alba Reche. La valenciana té una veu i un carisma molt especials que emocionen i atrapen.

Doncs bé, les seves actuacions han arribat fins al diari americà “The New York Times”, que la va incloure al rànquing de les 5 millors versions del món de la cançó “She Used to Be Mine”.


Tot va venir perquè “The New York Times” va entrevistar a l’ex concursant d’OT dins l’article de la cantant Sara Bareilles, compositora del tema.
 
A l’entrevista l’Alba Reche va dir: “Va ser molt fàcil veure’m reflectida a les seves paraules. Tots tenim històries passades, i aquesta cançó connecta amb algunes parts de la meva vida. Per la seva banda, Sara Bareilles va deixar clar que al trobar la versió de l’Alba Reche, no va poder apartar els ulls d’ella: “era arriscada i dura”.

 




Elisabet Casanovas, actriu i una de les protagonistes de la sèrie Merlí, passa per AdolescentsiCat. Parlarem de la seva experiència al món del teatre i també de la seva etapa com a Tània..

Li farem passar algunes proves, per exemple: Recordarà alguns dels diàlegs de Merlí? Serà capaç de parlar de l'obra de teatre que està fent ara després de respirar heli?
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: