Com t'anirà l'any segons el calendari xinès? T'ho expliquem!

per Adolescents.cat, el 5 de febrer de 2019 a les 12:00
Avui comença l'any nou del calendari xinès, així que és molt bon moment per explicar-vos com us anirà l'any segons aquest zodíac oriental. Hem entrat a l'any del porc, i a la xina se celebra una gran festa en honor a aquest animal!

Descobreix com t'anirà l'any segons el calendari xinès. Quin animal ets? Vota'l a sota!


 
 

Versió sense playbuzz:

Gos (1994 i 2006)
Amor: Ets un dels signes més fidels de l’horòscop xinès i la parella que tothom voldria tenir. Així que tant si tens parella com si no, és un bon any per reflexionar sobre el que vols i per posar en pràctica la comunicació. D’aquesta manera tindràs tots els ingredients per tenir èxit en l’amor.
Estudis: Centra’t en els estudis i intenta no distreure’t. Necessites trobar un equilibri entre els estudis i la teva vida personal. Ets una persona competitiva i professional, això t’ajudarà a anar bé!
Consell per aquest any: No t’arrepenteixis de res quan miris enrere, aprèn dels teus errors i segueix endavant!

Porc (1995 i 2007)
Amor: És molt bon any per l’amor perquè tindràs el “sex appeal” a tope! Podràs enamorar la persona que t’agrada, però has de vigilar amb el teu orgull. Si vols lligar tingues molt clar el que vols, comunica’t i surt de tan en tan!
Estudis: Has de ser més responsable i metòdic i has d’evitar distreure’t. 
Consell per aquest any: Porta una vida més organitzada, pensa quins són els teus objectius i com pots aconseguir-los!

Rata (1996 i 2008)
Amor: Pots tenir algun problema per culpa de la teva timidesa, intenta ser més passional i demostrar els teus sentiments. Si t’agrada una persona llença’t per intentar atraure-la. 
Estudis: Molt bon any en els estudis, veuràs els resultats a tot l’esforç que estàs fent! Pensa bé abans de prendre decisions i deixa’t aconsellar per les persones de confiança. L’esforç valdrà la pena!
Consell per aquest any: Les presses no són bones, cada cosa al seu temps i no forcis la màquina.

Bou (1997 i 2009)
Amor: Mostra més els teus sentiments i ser més romàntic/a. En l’amor no n’hi ha prou amb paraules, també s’ha de demostrar. Llença’t a l’amor i no siguis impacient per trobar parella, arribarà en el moment adequat.
Estudis: Tens molta capacitat de treball, hi poses ganes i constància. Posa’t objectius i pensa com aconseguir-los. Vigila amb compartir els apunts!
Consell per aquest any: No siguis tossut/da i escolta els consells de la gent que t’estima.

Tigre (1998 i 2010)
Amor: És moment d’allunyar les pors i mostrar els teus verdaders sentiments. Confia més en la persona que t’agrada i tingues clar el que et convé. Serà molt bon any en l’amor!
Estudis: Hauràs d’aprendre a treballar en equip. Compartint amb els altres arribaràs més lluny i t’estalviaràs esforços. Intenta no ser autoritari i escolta els companys i companyes.
Consell per aquest any: Resol els problemes que et preocupen per sentir-te millor i estar més tranquil/a.

Conill (1999 i 2011)
Amor: Ets una persona molt romàntica, així que aquest any pot ser molt bo per trobar parella! El teu gran atractiu farà que moltes persones se sentin atretes per tu. Això sí, sigues una mica selectiu/va i no et deixis influenciar.
Estudis: També serà un bon any en els estudis, així que segueix treballant fort i tot anirà sobre rodes!
Consell per aquest any: Concentra’t en una activitat i oblida’t de voler-ho controlar tot.

Drac (2000 i 2012)
Amor: Centrar-te en els estudis està molt bé, però intenta trobar un equilibri entre això i la teva vida privada i sentimental. Si ho aconsegueixes potser tenir un bon any amb l’amor!
Estudis: Segueix treballant com fins ara i intenta tirar endavant projectes i activitats que fa temps que tens ganes de fer!
Consell per aquest any: Treu-te de sobre la mandra i fes totes les tasques que tens pendents, veuràs resultats al teu esforç.

Serp (2001 i 2013)
Amor: Encara que siguis molt apassionat/da, intenta calmar-te i no caiguis en històries que no et convenen. Estudia els teus sentiments i pensa abans d’actuar. Si ho aconsegueixes, tot anirà bé!
Estudis: Has d’estar molt atent/a per aprofitar les oportunitats que se’t presentin abans que algú et passi per davant. Tens un bon any per davant en aquest aspecte i aconseguiràs el reconeixement que busques.
Consell per aquest any: L’experiència és molt important, així que no et sentis malament si has comès algun error i fes que sigui un aprenentatge. No perdis la confiança en tu mateix/a perquè aconseguiràs el que vols!

Cavall (1990 i 2002)
Amor: Pensaràs en una relació més seria i t’adonaràs del que sents realment. Si no tens parella has de saber que aquest any tindràs molta sort en l’amor i moltes oportunitats per trobar una persona especial i ser correspost/a.
Estudis: Pots sentir pressió, així que intenta centrar-te i ser responsable sense deixar-t’hi la pell. Cal que estiguis tranquil/a i segueixis treballant amb constància, tot anirà bé.
Consell per aquest any: Fes el que realment t’agrada fer i pensa més en tu, deixa de fer coses pensant en la felicitat dels altres.

Cabra (1991 i 2003)
Amor: Tindràs un any molt bo, si tens parella anireu més en serio. Intenta no controlar-ho tot i acceptar la persona que t’agrada amb tots els seus defectes, centrant-te les virtuts.
Estudis: Si aconsegueixes sentir-te còmode a l’insti, veuràs que les notes també milloren. Intenta ser més receptiu/va i escolta les idees dels altres.
Consell per aquest any: Intenta no ser tan tossut/da i tindràs un any molt bo, pots aprendre molt i sentir-te realitzat/da en tots els aspectes.

Mono (1992 i 2004)
Amor: Ets el signe més romàntic i enamoradís del zodíac xinès. Encara que les teves relacions sovint duren poc, si trobes una persona molt especial és moment de prendre’t la relació més en serio.
Estudis: Has de ser una persona responsable i complir amb les teves tasques, això t’ajudarà a tenir més bones notes i la confiança dels profes.
Consell per aquest any: Pots ser molt egocèntric/a i tendeixes a tancar-te en tu mateix/a. Aprèn a compartir i comprovaràs que com més dones, més reps.

Gall (1993 i 2005)
Amor: Si tens parella has d’aclarir si l’estimes de veritat o si prefereixes deixar-ho. Si estàs segur/a dels teus sentiments, és moment d’avançar amb la relació. Vigila amb els gelos, confia i tingues la ment oberta. Si estàs solter/a aquest any t’ho passaràs molt bé!
Estudis: Tindràs un bon any i portaràs els estudis a ratlla. Si t’esforces aconseguiràs el que et proposis, a més tens un do per negociar i això et pot ajudar si has de tenir alguna conversa amb algun profe.
Consell per aquest any: Intenta no ser tan idealista. Si ets més realista i tens els peus a la terra, podràs aconseguir tots els teus objectius.





Elisabet Casanovas, actriu i una de les protagonistes de la sèrie Merlí, passa per AdolescentsiCat. Parlarem de la seva experiència al món del teatre i també de la seva etapa com a Tània..

Li farem passar algunes proves, per exemple: Recordarà alguns dels diàlegs de Merlí? Serà capaç de parlar de l'obra de teatre que està fent ara després de respirar heli?
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: