Els «looks» més comentats dels Grammy (i un d'ells molt polèmic)

per Redacció, el 11 de febrer de 2019 a les 10:10
La cantant de country Kacey Musgraves va ser la gran triomfadora de la 61ª edició dels Grammy, els premis més rellevants de la indústria musical. L'artista es va emportar quatre guardons, entre ells el de millor àlbum de l'any pel seu Golden Hour.

També van ser protagonistes de la nit Childish Gambino i el seu This Is America, escollida cançó de l'any; Cardi B, la primera dona en aconseguir el premi a millor àlbum de rap; Lady Gaga, que va arrasar amb Shallow, i Ariana Grande, que va guanyar el guardó a millor àlbum de pop vocal per Sweetener, però no el va recollir, ja que va decidir no assistir als Grammy per discrepàncies amb l'organització.

Com sempre passa a les gales, la catifa vermella va ser un dels moments més comentats de l'esdeveniment. Aquest any qui va acaparar totes les mirades, i no pas en el bon sentit, va ser la cantant Joy Villa. I és que l'artista va portar un vestit pro-Trump en què defensava la construcció del polèmic mur entre els Estats Units i Mèxic, com podeu veure en les imatges de més avall. Us deixem amb alguns dels looks més comentats dels Grammy.

 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina.




31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, Grammy, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: