Aquest és el vídeo viral d'un actor d'Élite

per Adolescents.cat, el 27 de febrer de 2019 a les 12:07
Élite ha sigut un èxit de Netflix totalment indiscutible. Ha sigut una de les grans estrenes dels últims temps a nivell internacional.

Un dels principals èxits han estat els actors i les actrius que la protagonitzen, com María Pedraza, Miguel Herrán, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Mina El Hammani, Dana Paola, Omar Ayuso, Ester Expósito, Jaime Lorente, Arón Piper i Álvaro Rico. Aquest últim dóna vida al personatge d’en Polo i no només revoluciona el final de la sèrie, sinó que també ha revolucionat youtube amb la seva veu.


Álvaro Rico (Polo) ha compost una cançó que resumeix la primera temporada de la sèrie, així que si encara no l’has vist, no t’escoltis la cançó perquè és un gran spoiler des del minut u.



Després de l’èxit rotund de la sèrie, Netflix no va tardar a confirmar la segona temporada. Encara no en sabem gaire res, però sí que s’ha anunciat que hi haurà nous alumnes al cole interpretats per Georgina Amorós (Vis a vis), Jorge López (Soy Luna) i Claudia Salas (La Peste). De moment estan en ple rodatge, però s’espera que es pugui estrenar la segona temporada a finals d’aquest any, possiblement a l’octubre.




Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: