Aquest ha estat el «meme» que més heu votat

per Redacció, el 28 de febrer de 2019 a les 00:01
La Rut Pi, de Girona, ha estat la persona guanyadora del concurs de «memes» d'Adolescents.cat i Internet Segura. Després de formar part dels 12 de mems finalistes escollits pel jurat, s'ha imposat a la votació popular.

El premi serà un iPad i un any de subscripció a les plataformes Netflix i Spotify. Moltes felicitats a la Rut i a tots els que heu participat i votat!

 


Aquesta és la llista completa de tots els «memes» finalistes. Tots els participants han hagut de fer referència a alguna de les quatre temàtiques proposades pel concurs:

 5 consells perquè el teu instagram sigui més segur
 Com et poden enganyar a través d'internet?
 Alguna vegada has enviat fotos o vídeos íntims a algú? T'expliquem els riscos i les conseqüències
 7 senzills passos per evitar que t'estafin a Internet

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: