Aquesta és la noia amb més seguidors a Instagram a tot el món (i us encantarà)

per Adolescents.cat, el 1 de març de 2019 a les 09:14
Fins ara la reina d’Instagram era Selena Gomez, ningú la superava amb seguidors. Però res és per sempre, i ara la persona amb més seguidors a Instagram ha passat a ser Ariana Grande, amb 146.286.173 seguidors. Cal dir que supera a la Selena Gomez per poquet i que la Selena ha estat menys activa a Instagram per culpa dels seus problemes de salut.

Ariana Grande, amb només 23 anys, està acumulant molt èxits. Tres dels seus temes formen part de les primeres posicions de vendes, cosa que fins ara només havien aconseguit els Beatles. Els seus vídeos aconsegueixen rècords de reproducció al cap de poques hores d’estrenar-se, les seves actuacions són molt seguides a les xarxes i a més s’acaba d’endur un Grammy pel seu àlbum Sweetener

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ruuuuule the wooooorld @2chainz

Una publicación compartida de Ariana Grande (@arianagrande) el


La cantant no para, i sembla ser que hi haurà Ari per estona. Però no ens enganyem, això ens encanta!


Qui és fan d'Ariana Grande? Comentaris a baix!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: