Ets una víctima del «fast fashion»? Comprova-ho!

per Redacció, el 6 de març de 2019 a les 11:48
De mitjana es calcula que cada mes comprem almenys una peça de roba nova. Renovem l'armari amb més freqüència de la necessària i llencem peces que realment encara podríem utilitzar. Aquest fenomen es coneix com a "fast fashion" i té conseqüències molt negatives pel nostre planeta. 

De fet, l'ONU ha qualificat d'"emergència mediambiental" el seu impacte en el nostre entorn i salut. I és que la indústria del "fast fashion, dedicada a la fabricació de roba, és una de les més contaminants a nivell mundial. Us deixem algunes dades sobre aquest fenomen que són preocupants i que hauríem de conèixer:


 



I vosaltres, heu contribuït al fast fashion?

 


En base al que hagueu respost, us animem a reflexionar sobre l'ús que fem de la roba i sobre com els nostres actes, per petits que siguin, tenen conseqüències.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: