Aquests són els 6 països on les dones tenen els mateixos drets que els homes

per Redacció, el 7 de març de 2019 a les 12:31
Només hi ha sis països al món en què les dones tenen exactament els mateixos drets que els homes segons la llei. Així es desprèn d'un informe dut a terme per Banc Mundial i publicat aquest 2019.

En concret, l'informe analitza com la legislació de cada país afecta les dones en funció de diversos indicadors, com la capacitat de viatjar, de trobar feina, de cobrar un sou, de formar una família i d'administrar un negoci, entre altres.

Aquests són els 6 únics països que han aconseguit obtenir un 100 –la màxima puntuació-:

 


Espanya ha obtingut 97,7 punts, igualant països com el Canadà o Finlàndia. Per contra, al capdavall del rànquing hi trobem territoris com l'Aràbia Saudita i els Emirats Àrabs, amb menys de 30 punts.

Cal tenir present que encara que les lleis siguin igualitàries en alguns països, hi ha altres factors que l'informe no té en compte i també poden derivar en desigualtats. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: