Aquest famós cantant de rap actuarà per primer cop a Barcelona: t'expliquem tot el que has de saber!

per Redacció, el 8 de març de 2019 a les 12:51
Lil Xan per fi actuarà a Barcelona! Aquest 26 de març el famós raper oferirà el seu primer concert a la ciutat: serà a la Sala Razzmatazz i encara sou a temps de comprar les entrades! Ho podeu fer a través del web de Live Nation, clicant AQUÍ.

A més de Barcelona, el cantant també passarà per Madrid l'endemà, el 27, on actuarà a la sala La Riviera.

Nascut a Redlands, els Estats Units, el 1996, Lil Xan es va fer popular gràcies a SoundCloud i YouTube. La seva fama, però, no es va disparar fins a la publicació del videoclip de Betrayed que a hores d'ara acumula més de 200 milions de visualitzacions. I és que tot i ser molt jove, el cantant és el màxim exponent d'un estil conegut com a rap trist o sad rap, tot i que molts consideren que el seu so va començar sent trap per madurar cap a un so més fosc i oníric. Us deixem amb més dades sobre ell que us agradarà saber:


 

 
Arxivat a:
OCI, concert, Live Nation, Lil Xan
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: