Per què molta gent està criticant a Aitana?

per Adolescents.cat, el 12 de març de 2019 a les 10:41
L'Aitana ha decebut a molts i moltes fans per un missatge que va publicar a Instagram. Va penjar una foto al seu compte d'Instagram en la que es veu el "sold out" que va fer pel concert de Cap Roig en menys de 48h.

Quin ha estat el problema? Que l'Aitana va escriure: "Vale soy un poco desastre porque me han pasado esto Y NO ME HABÍA ENTERADO DE QUE HABÍAN SALIDO LAS ENTRADAS. Sois increíbles, mil gracias MIL GANAS". Les seves paraules han encès als fans, que diuen que li interessa més vendre marques que la seva feina. Els decepciona que no informés abans del concert perquè "hauria d'estar al cas d'aquestes coses i informar".

 

Aquests han estat alguns dels comentaris:


"No som haters, som fans decebuts"

"I què importa que hi hagi un grup de màrqueting, més raó em dónes perquè hagi de saber quan coi surten a la venda les seves entrades. Qualsevol famós, encara que sigui súper petit, sap totes les seves dates i fins i tot quant valdran les entrades i també ho porten amb màrqueting, o sigui que això no és excusa, ha d'estar més atenta a la seva carrera musical i menys atenta a si ha de vendre la seva colònia, pasta de dents o algun altre producte. No sé, dic jo, que se suposa que el que importa és la música, no vendre marques o fer portades de revista".

"A veure, en part tens raó, si estiguessis menys pendent de fer publicitat a mil marques i més pendent de quan surten els seus concerts i les dates dels esdeveniments, se n'hagués adonat i hauria avisat que les entrades estaven a la venda. I sí, m'he llegit tots els comentaris i per això he arribat a aquesta conclusió".

"Joder, el que em faltava per veure, segur que les dates en les quals has de fer publi sí que les recordes i tu vols ser cantant. Qüestiona-t'ho, no t'aniria gens malament".

Què en penseu? També sou fans decebuts?



En Nil Cardoner, actor que va debutar amb el seu paper de Roc a Polseres Vermelles, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, del seu pas per la tele, de l'amistat, del futur, de Plats Bruts, i de com veu el futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

Zona de los archivos adjuntos Vista previa del vídeo Nil Cardoner a ADOLESCENTSICAT | 10.03.2019 de YouTube  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: