T'agrada el món de les botigues i el màrqueting? Has de conèixer aquest grau únic!

per Redacció, el 18 de març de 2019 a les 15:27
T'agrada el món del màrqueting, les botigues i l'empresa? Sempre has volgut dedicar-te a una professió que et permetés viatjar? Doncs el Grau en Gestió d'Empreses en Comerç i Distribució està fet per tu.

A més de proporcionar-te coneixements, habilitats i competències per ocupar llocs de responsabilitat en empreses de qualsevol sector, aquests estudis tenen molta sortida professional. Més d'un 80% dels graduats troben feina en menys de 6 mesos i el 100% al cap de 2 anys! I és que, en ser un grau únic, obre la porta a moltes oportunitats. A més, estudiar aquest grau té molts altres avantatges, te'ls expliquem:

 


I on pots estudiar el Grau en Gestió d'Empreses en Comerç i Distribució? Doncs a ESCODI, l'Escola Universitària de Comerç, és la primera i l'única escola universitària i de negocis del nostre país especialitzada en comerç, distribució i retail. Si vols saber més sobre aquests estudis i sobre l'ESCODI pots visitar la seva pàgina webon hi trobaràs tota la informació.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: