El CanetRock porta el festival a la UVic amb un concertàs de Buhos

per Redacció, el 19 de març de 2019 a les 15:01
Avui el CanetRock ha presentat el seu primer disc recopilatori i ho fa de la millor manera possible: amb un concert de Buhos gratuït a la UVic! Més de 1.000 persones han seguit l'actuació i han pogut comprar l'àlbum en primícia. Quatre dels que ho han fet, han tingut la sort d'aconseguir entrades pel festival: un molt bon gran regal tenint en compte que des de fa dues setmanes es van exhaurir totes les localitats.

El disc, editat pel segell barceloní Halley Records, és un recull de 14 dels temes que sonaran en la pròxima edició del festival el 6 de juliol, més un bonus track de "Tanca els ulls" de Txarango, que va servir per acomiadar la seva última gira fins ara no inclòs en cap disc de la banda.


Seguint la tradició de les últimes edicions, en què el grup ha tancat el CanetRock, ara obsequien al festival amb aquest tema inèdit per tancar un àlbum que sortirà a la venda aquest divendres a botigues i a plataformes digitals. 

Cançons de Buhos, Els Catarres, Doctor Prats, Els Pets, Ju, Xavi Sarrià i el cor de la fera, Roba Estesa, La Pegatina, Itaca Band, Elèctrica Dharma, La Casa Azul, Suu, Oques Grasses, ZOO, entre d'altres, formen part d'aquest disc.


Els diners que es recaptin es destinaran a la Fundació Esperanzah, dedicada a causes socials com els refugiats o els menors en situació de vulnerabilitat. Canet Rock manté d'aquesta manera el seu compromís amb la plataforma Cultura amb Causa que aplega sis festivals.
 
Arxivat a:
OCI, CanetRock
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: