Logotip de Adolescents.cat

Quins són els països més i menys feliços del món? Aquest estudi t'ho diu

per Redacció, el 26 de març de 2019 a les 08:16
Finlàndia és el país més feliç del món. Ho diu un estudi de World Happiness Report, una plataforma que mesura la felicitat de 156 països del planeta mitjanant les enquestes de l'organització Gallup. Aquesta llista la lideren els altres països nòrdics com Dinamarca, Noruega, Islàndia, que són seguits per Holanda, Suïssa i Suècia. Nova Zelanda, Canadà i Àustria tanquen aquest Top Ten.
 

Espanya està en el lloc número 30 i els Estats Units es troba en la posició 19. D'entre els elements que es destaquen per assolir graus de felicitat s'hi troben la renda bàsica, el sistema educatiu de qualitat, l'accés a l'habitatge, una bona seguretat social i unes polítiques efectives de conciliació laboral.

Per la part baixa, Sudan del Sud és el país amb un pitjor índex de felicitat seguit de República Centreafricana, Afganistan, Tanzània, Ruanda, Iemen, Malawi, Síria, Botswana i Haití.

 


Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups demoda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: