5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 de març de 2019 a les 13:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Et vaig veure l'altre dia a un club de Bàsquet de Badalona, tens el cabell ros i jugues amb una cinta, perquè els cabells no et molestin...m'encanten els teus braços. No puc deixar de pensar en tu. Si et sents identificat deixa un comentari.

Noia, 16 anys
Anàvem junts a l'escola però després vam anar a diferents instituts. Ara al batx. ens hem retrobat. No sé què tens que m'encanta i em sembla adorable quan et gires enmig d'una classe a parlar-me. Espero que llegeixis això i diguis el que sents per mi. PD: sóc la que seu darrere teu.

Noia, 16 anys
Érem millors amigues. Ens vam conèixer quan anàvem a primer d'ESO que tu venies d'un altre poble. Després a tercer i principis de quart ens vam distanciar i ara, a primer de batxillerat, anem a la mateixa classe. Crec que m'atraus i és la primera vegada que sento alguna cosa cap a una noia. Només sé que m'agrada estar amb tu a les classes i riure de les nostres tonteries (tens el cabell fosc, tot i que el portes tenyit d'un color més clar,els ulls verds i no tens un nom molt comú). El problema és que ara mateix comences a estar de lio amb un tio i jo t'estic ajudant...

Noi, 15 anys
M'agrades des del primer cop que et vaig veure a la mani de l'1-O a Lleida. Ets la noia més bonica que he vist mai, el teu esperit rebel m'encanta. Sempre passo pel teu costat, però no m'atreveixo a dir res. M'agradaria que algun dia em miressis com et miro jo a tu, t'estimo...

Noi, 18 anys
Baixes de Terrassa a Manresa amb Renfe. Ens mirem molt, portes vambes blanques, ets alt i els auriculars que sols portar són blanc. Sempre vull parlar amb tu, però per vergonya no ho faig mai. No sé si llegeixes adolescents.cat.




 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: