Aquest campus ofereix estudis amb molta sortida: t'expliquem com saber-ne més!

per Redacció, el 31 de març de 2019 a les 09:18
Sabies que el turisme mundial va créixer el 2018 un 6% i va aconseguir els 1.400 milions de viatgers dos anys abans del que es preveia? I que el nostre país és el cinquè del món amb més estrelles Michelin i millor valorat per la qualitat i diversitat de la seva gastronomia?

Els bons resultats dels últims anys apunten clarament a què el sector del Turisme, l'Hoteleria i la Gastronomia són avui dia uns dels motors més poderosos de creixement i desenvolupament econòmic a nivell global i, el Campus CETT-UB, amb més de 50 anys d'experiència i líder internacional en el sector, obre les seves portes el pròxim dissabte 6 d'abril per a que els vagis a conèixer i puguis formar-te en un centre d'excel·lència rodejat dels millors professionals.


La jornada comptarà amb dos torns de sessions informatives, un a les 10:00 i l'altre a les 12:00, tallers demostratius i tasts! A més a més, tots aquells que hi assisteixin podran visitar les instal·lacions capdavanteres del centre - més de 3.600 m2 equipats amb l'última tecnologia- i tindran l'oportunitat de contactar directament amb els estudiants i l'equip del CETT.
 

El Campus CETT-UB ofereix una àmplia oferta formativa -Cicles Formatius, Graus Universitaris, Màsters i Postgraus i Formació Continua per empreses-. Així mateix, compta amb un equip de docents i professionals amb rigor acadèmic i experiència que asseguren a l'alumnat una formació sòlida i enfocada al món laboral, ja que compta amb més de 900 convenis amb empreses d'arreu del món!

Vols saber més sobre els estudis que imparteix el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB? Doncs no et perdis el pròxim 6 d'abril la Jornada de Portes Obertes. Inscriu-te a través del següent enllaç i aposta pel teu futur! Si vols saber més coses sobre el centre, també pots omplir el següent formulari sense cap compromís
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: